آموزش کیکشیرینی خانگیکیککیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شنی بسیار لطیف

کیک شنی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/2ق چ
پودر هل 1ق چ
شکر 1لیوان
شیر گرم 1 لیوان(گرماش در حدی باشه که دست را نسوزاند)
روغن 2/3لیوان
ارد 2 لیوان و 2 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
مواد رویه کیک:
پودر نارگیل 1 لیوان تف داده شده تا طلایی شود..
شیرعسلی نصف قوطی

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و هل را حدود 10 دقیقه با همزن زده تا کاملا خامه ایی و حجم دار شود.

سپس شیر گرم و روغن را به ترتیب اضافه و هم بزنید و در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مواد را در قالب گرد 24 الی 28 سانت یا قالب مستطیل 20 در 30 که کاغذ روغنی گذاشته اید ریخته و در فر از قبل گرم شده در دمای 175 به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا وقتی که کیک پخته شود. در انتها روی ان را گریل کنید تا طلایی شود.

بعد از پخت از فر خارج کرده تا داغ است شیر عسلی را در همه جای کیک پخش کرده و پودر نارگیل را بریزید.
وقتی کیک خنک شد برش بزنید.

میزان پودر نارگیل و شیرعسل سلیقه ایست.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن