آموزش دسرمجلسیدسر

چگونه دسر روکر موز درست کنیم؟

دسر روکر موز

مواد لازم:

پودر ژله موزی ۱ بسته
آب سرد ۱/۲ پیمانه
پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری
آب جوش ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد

طرز تهیه:

  1. پودر ژله را در دو پیمانه آب جوش حل کرده، در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  2. زرده ها، شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و کشدار شود. 
  3. آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید.
  4. شیر را جوش آورده به زرده ها اضافه کنید.
  5. مواد را روی بخار گذاشته و هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
  6. خامه فرم گرفته را با پنیر با دور کم همزن بزنید.
  7. کرم را به مخلوط فوق اضافه کنید.
  8. ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم اضافه کنید.
  9. بیسکوییت و موز خرد شده که به آن آبلیمو ب زده اید را به کرم اضافه کنید.
  10. کرم نیم بند را روی ژله بسته شده ریخته و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از قالب خارج کرده ودر ظرف دلخواه تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن