آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

چگونه کیک گردویی و نوتلا درست کنیم؟

کیک گردو و نوتلا

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر یک پیمانه

روغن مایع یک پیمانه

ماست یک و نیم پیمانه

آرد دو و نیم پیمانه

هل یک قاشق چای خوری سرپر

بکینگ پودر دو قاشق چای خوری

گردو اسیاب شده نصف پیمانه

نوتلا به مقدار لازم

طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ و هل را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یک دست شود.

ماست را به مواد اضافه کنید.( می توان درون ماست یک چهارم ق چ جوش شیرین ریخت)

روغن را اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید.

گردو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را که قبلا سه بار الک کردید اضافه و به ارامی هم بزنید.

قالب را چرب کرده مواد را درون قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.

بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن نوتلا بریزید.

پ. ن: برای بهتر شدن طعم کیک یا به همراه هل، یک دوم ق چ وانیل اضافه کنید. و یا به جای هل از یک قاشق چای خوری دارچین استفاده کنید.

من در تهیه این کیک از یک پیمانه گردو استفاده کردم.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن