آموزش کیککیککیک پزیکیک شیفون وانیلی

آموزش کیک شیفون وانیلی

کیک شیفون وانیلی

مواد لازم:

تخم مرغ ۴عدد
آرد یک و یک چهارم پیمانه
شکر ۱لیوان
بکینگ پودر۱قاشق مربا خوری
آب جوش۴قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱/۳لیوان
شیر ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۸قاشق چای خوری

نمک یک پنس

طرز تهیه:

  1. سفیده ها  را با یک پنسه نمک  هم زده تا کف کند.
  2. نیمی ازشکر را ریخته وبازهم بزنید تا حجمش دوبرابر شود.
  3. سفیده را در یخچال قرار دهید تا آب نیندازد.
  4. زرده ها را با آب جوش وابقیه شکرهم زده تاسفید وکشدارشود.
  5. شیر را به مواد اضافه کنید.
  6. آرد و بکینگ پودر الک شده را به طور تناوبی با روغن به مواد اضافه کرده و با لیسک به طور دورانی هم بزنید.
  7. این کار را تا تمام شدن آرد و روغن ادامه دهید.
  8. سفیده ها را کم کم اضافه کرده وهرباردورانی هم بزنید
  9. .کف ودیواره قالب را چرب وآرد پاشی کنید.
  10. مواد را در قالب ریخته و درفراز پیش گرم شده با حرارت۱۸۰به مدت یک ساعت بپزید.(در فر را به هیچ وجه باز نکنید)

شیفون وانیلی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن