آموزش شیرینیآموزش کیکپنکیک خانگیشب یلداکیک عصرانه

آموزش پنکیک خوشمزه

پنکیک

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد

پودرقند یک چهارم پیمانه

کره گرم آب شده 20 گرم

شیر یک و یک چهارم پیمانه

وانیل یک دوم قاشق چای خوری

آرد یک و یک دوم پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

نمک یک پینچ

طرز تهیه:

تخم مرغ و کره و پودرفند و وانیل را با همزن دستی هم بزنید.

شیر را اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

با ملاقه ی کوچکی مقداری از مواد در تابه ریختع و روی شعله ملایم قرار داده تا رئیش حباب بیندازد. سپس پنکیک را بر گردانید.

نکته:

تابه اصلا چرب نشود.

بعد هر بار درست کردن پنکیک، تابه را بردارید تا تابه کمی سرد شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن