آموزش شیرینیآموزش شیرینی ترآموزش کیکشیرینیشیرینی خانگیکیککیک پزی

کیک تر اسفناج

کیک تر اسفناج

طرز تهیه:

  1. برای تهیه کیک تر اسفناج، مطابق دستور کیک اسفناج عمل شود.
  2. در قالب 30 در 40 کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را در آن ریخته و در فر قرار دهید.
  3. بعد از سرد شدن کامل،کیک را دو قسمت کنید.
  4. خامه را فرم دهید.
  5. روی لایه اول کیک را با ابمیوه دلخواه مرطوب کرده و ۲۵۰ گرم خامه روی آن ریخته و صاف کنید.
  6.  لایه دوم را روی کیک قرار دهید.
  7. روی کیک را با آبمیوه مرطوب کرده و۲۵۰ گرم خامه را روی آن ریخته و کاملا صاف کنید.
  8. برای صاف کردن خامه هر بار پالت را در آبجوش بزنید.
  9. بعد از صاف کردن روی خامه، کیک را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال و یا به مدت نیم ساعت  در فریزر قرار دهید.
  10. سپس با چاقو اره ای یا چاقو برقی کیک ر1 به قطعات دلخواه برش دهید و روی هر اسلایس را با شکلات رنگی رنده شده، میوه، خامه و بریلو و شکلات آب کرده یا ترافل ها تزیین کنید.

نکته:

اگر به تعداد کیک تر بیشتری نیاز دارید می توانید دو بار این کیک را در قالب 30 در 40  درست کنید و نیازی به قسمت کردن کیک نیست ویا اگر نمی خواهید کیک را برش بزنید دو بار آن را در قالب ۲۰ در ۳۰ درست کرده و دو لایه کیک را بدون برش زدن استفاده کنید.

 

 

کیک تر اسفناج

 .

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن