کیک تر اسفناج
طرز تهیه:
- برای تهیه کیک تر اسفناج، مطابق دستور کیک اسفناج عمل شود.
- در قالب 30 در 40 کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را در آن ریخته و در فر قرار دهید.
- بعد از سرد شدن کامل،کیک را دو قسمت کنید.
- خامه را فرم دهید.
- روی لایه اول کیک را با ابمیوه دلخواه مرطوب کرده و ۲۵۰ گرم خامه روی آن ریخته و صاف کنید.
- لایه دوم را روی کیک قرار دهید.
- روی کیک را با آبمیوه مرطوب کرده و۲۵۰ گرم خامه را روی آن ریخته و کاملا صاف کنید.
- برای صاف کردن خامه هر بار پالت را در آبجوش بزنید.
- بعد از صاف کردن روی خامه، کیک را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال و یا به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
- سپس با چاقو اره ای یا چاقو برقی کیک ر1 به قطعات دلخواه برش دهید و روی هر اسلایس را با شکلات رنگی رنده شده، میوه، خامه و بریلو و شکلات آب کرده یا ترافل ها تزیین کنید.
نکته:
اگر به تعداد کیک تر بیشتری نیاز دارید می توانید دو بار این کیک را در قالب 30 در 40 درست کنید و نیازی به قسمت کردن کیک نیست ویا اگر نمی خواهید کیک را برش بزنید دو بار آن را در قالب ۲۰ در ۳۰ درست کرده و دو لایه کیک را بدون برش زدن استفاده کنید.
.