آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

شیرینی توت

 

شیرینی توت

مواد لازم

بادام 100 گرم
شکر 100 گرم
شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها
هِل یک قاشق مربا خوری
گلاب به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. بادام را به مدت سه ساعت در آب گرم خيس کنید.
  2.  پوست بادام را گرفته و اجازه دهید تا خشك شود و رطوبت نداشته باشد. 
  3. بادام را به همراه شکر آسیاب کنید.
  4. پودر هِل رو اضافه، گلاب را قاشق قاشق اضافه کنید تا خمير شود. در اضافه کردن گلاب دقت کنید. با قاشق مربا خوری کم کم ریخته و با پشت قاشق خوب مخلوط کنید.
  5. از خمير به اندازه ی فندق برداشته و به شكل توت درست کنید و در شكر درشت بغلطانید و يك خلال پسته در بالاي توت قرار دهید.
  6. برای تهیه ی توت قرمز می توان بجای گلاب از شربت البالو استفاده کرد که ترش و خوشمزه شود. همچنین می توان از گلاب و رنگ قرمز استفاده کرد.
  7. این شیرینی در ظرف دربسته در جای خنک به مدت یک ماه قابل نگهداری است.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن