آموزش شیرینی ترآموزش کیکشیرینیشیرینی خانگینان خامه ای

آموزش رولت بازاری

رولت خامه ای آرمیا

 

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد
اردسفید 1 لیوان
شکر 1/2 لیوان
اب جوش 5-3 قاشق غذاخوری 
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل کمی
شربت بار یا عسل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در قالب سی در چهل کاغذ روغنی گذاشته، لبه های کاغذ را از دیواره ها کمی بلندتر بگیرید تا براحتی از قالب خارج شود.

فررا روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

ارد و بکینگ پودر را سه بارالک کنید.

سفیده های تخم مرغ را با همزن زده تاکف کند، نصف شکر را کم کم به ان اضافه کرده و هم بزنید تا سفیده فرم گرفته و با برگرداندن ظرف نریزد.

 زرده ها و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدارشده و حجم ان دوبرابر شود.

ابجوش را با عسل یا شربت مخلوط کرده و کم کم به زرده حجیم شده بیفزایید و هم بزنید.

 سفیده فرم گرفته را به زرده ها اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.

 

ارد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد افزوده و  هم زده تا کاملایکدست شود.

مایه کیک را داخل قالب ریخته و با لیسک یا قاشق پخش کنید تا کاملا یکدست شود.

قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 10دقیقه، قراردهید تا رولت بپزد و طلایی شود تا زمانی که به خلال دندان نچسبد.

اگر روی رولت سفید بود کمی گریل کنید تا طلایی شود.

گریل بیش از اندازه موجب خشک و سفت شدن کیک می شود و کیک موقع رول کردن می شکند.

بعد از پخت بلافاصله از فر دراورده و با پارچه تمیز روی ان را بپوشانید تا با گرمای خودش نرم شود و ازدما بیفتد.

بعد از نرم شدن رولت را برگردانده و کاغذ ان را جدا کنید و ان را از قسمت رویی روی پارچه تمیزی بگذارید و به کمک پارچه رول کنید و چنددقیقه ای بگذاریدتا حالت بگیرد. سپس ان را بازکرده و خامه بکشید و دوباره رول کنید.

بعد از رول کردن، رولت را در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود سپس با چاقوی اره ای خیلی تیز برش بزنید.

 

 

نکته:

مهمترین نکته در پخت این نان رولت هم زدن همه مراحل با همزن برقی است چون برعکس سایرکیکها باید پف کیک گرفته شود و نان رولت خیلی پف نکند و خیلی ضخیم نشود.

حین رول اگرکناره ها خشک بودند انها را با چاقو ببرید.

خامه بین رولت را بهتر است کمی سفت ترفرم دهید تابرشها بعد از رول تمیزتردر ایند.

اگردمای فرتنظیم نیست و احتمال می رودکف رولت بسوزد قالب را یک طبقه بالاتر بگذارید یا یک سینی دیگر زیر قالب قراردهید، رولت باپارچه راحت رول می شود و نمی شکند مگراینکه زیاد از حدپخته و خشک شده باشد. به هیچ عنوان به پارچه نمی چسبد مگراینکه رویه ی ان نپخته باشد یا نگذاشته باشیدباگرمای خودش خنک شده باشد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن