آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی ماه رمضان

چگونه لقیمات_لگیمات درست کنیم؟

شیرینی لقیمات

مواد لازم:

آرد سفید دو پیمانه
روغن یک چهارم پیمانه
پودر کاسترد دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
آب ولرم یک چهارم پیمانه
خمیرمایه فوری دوقاشق غذاخوری
هل یک قاشق مرباخوری
زعفران کمی
شیریک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

مواد لازم برای شربت: 
 اب یک پیمانه
 شکر دوتاپیمانه
 ابلیمو یک قاشق چای خوری
زعفران کمی 
 دارچین مقداری
 هل مقداری

طرز تهیه:

  1.  آرد و پودر کاسترد و نشاسته و پودر خمیر مایه و پودر هل را الک کنید.
  2. آب ولرم را  باروغن وشیربه موادخشک اضافه کرده  وبا قاشق یا همزن دستی یا دست هم بزنید.
  3. زعفران را اضافه کنید.(خمیر حاصل چسبناک و کشدار است)
  4.  روی خمیر را پوشانده و به مدت 5 تا 6 ساعت استراحت دهید تا حجم آن سه تا 4 برابر شود.
  5. تخم مرغ  را اضافه کرده و هم بزنید در حدی که خمیر سفت نباشد.اگه زیاد سفت باشد مغز پخت نشده و اگر شل باشد روغنی خواهد شد.
  6. دست را با آب خیس کرده یا با روغن چرب کنید و لقمه های کوچک بردارید و گرد کنید.
  7. لقمه ها را در روغن نسبتا داغ سرخ کنید.
  8. بعد از سرخ شدن در صافی قرار داده تا روغن آن کمی گرفته شود.
  9. سپس در شیره بریزید. بعد از اینکه شیره به خورد لقمه ها رفت در ظرف سرو بچینید.
  10. برای تهیه ی شربت همه ی مواد را باهم مخلوط کرده وقتی به جوش آمد ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید شربت سرد شود. چون شربت باید سرد ولقیمات داغ باشد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن