آموزش بلوندی گردو و دارچین
بلوندی گردو و دارچین
مواد لازم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای تیره ۲۰۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
گردو ۸۵ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد متوسط
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
آرد را با دو قاشق چایخوری دارچین الک کنید.
شکر قهوه ای را با ۱۱۰ گرم کره در یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز هم بزنید.
وقتی شکر حباب زد شعله را خاموش و ظرف را از روی حرارت برداریدتا خنک شود.
یک تخم مرغ کامل و یک زرده تخم مرغ را به آن افزوده و هم بزنید.
مخلوط آرد و دارچین رو به تدریج اضافه کنید، در آخر ۸۵ گرم گردو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.
در یک قالب ۱۸ تا ۲۰ سانتی که کف آن را کاغذ روغنی انداختید و اطرافش رو چرب کردید، داخل فری که از قبل با ۱۸۰ درجه روشن کردید، به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید.
بعد از گذشت یک ساعت از زمانی که بلوندی رو از فر در میارید، باید از قالب خارج کنید وگرنه خرد میشود.
نکته: اگر شکر قهوه ای ندارید و میخواهید از شکر سفید استفاده کنید، مقدار کمتری شکر لازم دارید. ۱۸۰ گرم شکر سفید کافی است ولی مسلما طعم اصلی شیرینی رو نخواهید داشت.
نکته: شیرینی را باید در ظرف دربسته نگهداری کنید.