آموزش رویال آیسینگآموزش شیرینیبسکوئیت هاشیرینیشیرینی خانگیکوکی ها

آموزش بیسکوئیت شکری

بیسکوئیت شکری

دستور از مهرانه (معصومه یوسفیان )

مواد لازم :

روغن نرم قنادی شماره ۵۰  ۱۲۵گرم
آرد ۲۷۰ گرم
پودرقند ۶۰ گرم
شربت بار یا عسل ۴۵ گرم
تخم مرغ توسط ۱ عدد
پودر وانیل یا اسانس ۱/۲قاشق چایخوری

اسانس چند قطره

طرز تهیه :

روغن و پودر قند رو مخلوط کرده و  با همزن هم زده تا پفکی و حجیم شود.

وانیل و تخم مرغ و شربت بار یا عسل را  مخلوط کرده به روغن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

همزن را کنارگذاشته و آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرم بدست آید.  این‌خمیر قبل استراحت چسبنده است.

خمیر را کمی با دست ورز دهید.

خمیر را داخل نایلون پهن کرده در یخچال به مدت یک الی دو ساعت استراحت دهید.

هر وقت خمیر انسجام کافی برای قالب زدن داشت استراحت در یخچال کافی است.

?اگر در کار کردن با خمیر کند هستید همه خمیر را از یخچال خارج نکنید. خمیر نرم شده و قالب زدن سخت می شود.

روی نایلون ارد پاشیده و خمیر را پهن کنید.

خمیر را دو تا سه میل باز کنید و بصورت دلخواه روی خمیر طرح بندازید یا ساده کاتر بزنید.

 

بعد از کاتر زدن خمیر را  به سینی منتقل کنید و روی شیرینی را شکر دانه درشت و پودر پسته بپاشید.

فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بیسکویت ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر و لبه شیرینی طلایی شود

?می توانید بین هر بیسکویت را مارمالاد بگذارید و شیرینی مربایی درست کنید.

?این بیسکویت مناسب برای بیسکویتهایی است که با آیسینگ و فوندانت کاور میشوند

?این بیسکویت پایه بیسکو کیک هم می تواند باشد.

?برای شکلاتی کردن بیسکویت از یک الی دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو استفاده کنید. میزان مصرف بستگی به کیفیت کاکائو دارد و از آرد دستور کسر شود

?می توانید از اسانس های مرغوب خارجی اعم از پرتقال . نارگیل. لیمو .توت فرنگی و ….. استفاده کرد

?در صورت استفاده نکردن از اسانس می توانید از وانیل . رنده پوست پرتقال یا لیمو . زنجبیل . هل و هر ادویه و طعم که دوست دارید اضافه کنید.

?طرز تهیه شربت بار بدین صورت است که ۱۰۰ گرم شكر به همراه ۴ يا ۵ قاشق سوپخوری آب روي حرارت گذاشته وقتي جوش آمد نوك كارد جوهر ليمو یا ۱ هشتم قاشق چایخوری آبلیمو تازه اضافه كرده ميگذاريم تا كمي غليظ شود در انتها در صورت تمایل یک قاشق چایخوری گلوگز یا عسل اضافه کنید و از روی حرارت برداشته تا خنک شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن