آموزش رویال آیسینگآموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

آموزش بیسکوئیت شکری

بیسکوئیت شکری

مواد لازم

روغن جامد  160 گرم
شکر  70 گرم
شربت بار یا عسل  1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ  1 عدد
وانیل یا اسانس دلخواه   یک دوم قاشق چایخوری 
آرد  300 گرم

طرز تهیه:

  1. روغن و شکر را با دور متوسط همزن به مدت 2-4 دقیقه هم بزنید تا نرم و پوک شود.
  2. شربت بار و تخم مرغ و وانیل را افزوده و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
  3. آرد را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
  4. خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
  5. خمیر را در نایلون گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  6. خمیر را از نایلون در آورده و 2-3 قاشق غذا خوری آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد.
  7. خمیر رو بین دو نایلون به قطر 0.5 سانت باز کنید و مستطیل های 2*5 برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
  8. روی بیسکوئیت ها را سفیده ی تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت و مقداری پودر پسته بپاشید.
  9. بیسکوئیت ها را در فر از پیش گرم شده 175 درجه سانتی گراد  (برای فرهای گازی) و یا 155 درجه سانتی گراد (برای فرهای برقی) به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید تا زمانی که زیر بیسکوئیت ها کمی طلایی شود.

مواد لازم شربت بار:

شکر 1/2 پیمانه

آب 1/4 پیمانه

جوهر لیمو 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. شکر و آب را روی شعله ی لایم قرار دهید تا شکر آب شود و قوام آید.
  2. جوهر لیمو را به شربت اضافه کنید.

شربت بعد از سرد شدن غلظتی مانند عسل دارد.

نکته:

اگر از روغن قنادی استفاده کنید خمیر زیاد به استراحت نیاز ندارد و قالب زدن خمیر با این روغن راحت تر است. اما اگر روغن نیمه جامدی مانند اصیل استفاده می کنید   مدت زمان استراحت بیشتری نیاز است.

می توانید از ترکیب روغن جامد خانگی و روغن قنادی استفاده کنید.این نسبت هر چقدر بیشتر باشد قالب زدن بیسکوئیت بهتر و استراحت کمتری می طلبد.

از این بیسکوئیت می توانید برای پایه بیسکوئیت های که با رویال آیسینگ تزیین می شوند نیز استفاده کنید.

بیسکوئیت شکری

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن