آموزش تارت شکلاتی
تارت شكلاتي
كره٥٠گرم
آرد ١٥٠گرم
پودر كاكائو٢ق غ
پودر قند٥٠گرم
تخم مرغ يه عدد
كره و آرد و پودر كاكائو و پودر قند وتخم مرغ رو باهم مخلوط كنيد زياد ورز ندهيد در حدي كه كاملا مخلوط شود كافي است. اين خمير را در كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
بعد از اون قالب تارت رو چرب كرده و آرد پاشي كنيد و اين خمير را داخل قالب پهن كنيد و در فر ١٨٠كه از قبل گرم كرديد به مدت٢٠دقيقه بگذاريد
مواد شكلاتي داخل تارت
خامه صبحانه 200 گرم
شكلات تخته اي ١٠٠گرم
تخم مرغ ١عدد
خامه و كاكائو را در ظرفي روي حرارت گذاشته تا كاملا مخلوط شود.
مقداری از این مخلوط را برای مرحله اخر کنار بگذارید.
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده و جدا گانه هم بزنيد و بعد زرده را به سفيده اضافه كرده و مقدار کمی وانیل بزنيد و بعد مخلوط شكلاتي كه سرد شده به تخم مرغ اضافه كنيد و اين مواد را داخل تارت بريزيد و ٢٠دقيقه ديگر در فر قرار دهید.
سپس از فر آورده و آن مقدار با قی مانده كاكائو و خامه را روي تارت ريخته و داخل يخچال بگذاريد.