آموزش شیرینیشیرینی اسلایسیشیرینی خانگیشیرینی عید

طرز تهیه شیرینی بلوندی قهوه

بلوندی قهوه

مواد لازم:
1 و 1.2 پیمانه آرد معادل 200 گرم
1 و 1.2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
کره سرد 12 قاشق غذا خوری معادل 170 گرم
1 و 1.2 پیمانه شکر قهوه ای معادل 300 گرم
1پنس نمک
2 قاشق غذا خوری قهوه دم کرده خنک شده
1عدد تخم مرغ
1.2 قاشق چای خوری وانیل
3.4 پیمانه گردوی خورد شده و تست شده
3.4 پیمانه شکلات چیپسی ترجیحا نیمه شیرین یا تلخ

 طرزتهیه:
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، کف یه قالب 20 در 30 کاغذ روغنی بندازید وکنار بگذارید.

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
کره، شکر و نمک را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم و غیر مستقیم گذاشته تا ذوب شود.

سپس از روی حرارت برداشته و در قهوه بریزید و با ویسک بزنید تا کاملا مخلوط شود و سپس در دمای محیط سرد شود. 

تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید و با ویسک  هم بزنید.  
 تخم مرغ ومخلوط قهوه و مخلوط آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

 چیپس شکلاتی و گردو را اضافه کنید.

مواد کیک را با کمک لیسک در قالب پهن کنید و به مدت 18 تا 25 دقیقه بپزید تا وقتی که روی کیک طلایی شود و اگه یه سیخ چوبی زدید وسطش تمیز بیرون بیاید.
بعد از پخت روی توری مخصوص برش گردونید تا خنک شود و بعد برش داده و نوش جان کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن