آموزش حلوا سنتیحلواحلوای هویجدسرکیک حلوا

آموزش حلوای هویج

حلوای هویج

 

مواد لازم:

هویج 500 تا 600 گرم
گلاب 1پیمانه (می توانید از مخلوط آب و گلاب استفاده کنید ولی من کل 1 پیمانه رو گلاب استفاده کردم)
شکر 1 پیمانه 
زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم
آرد 1 پیمانه (از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید)
روغن مایع نصف پیمانه
کره 30 گرم

طرز تهیه:

ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید و در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید.
گلاب و شکر  و زعفران را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
شربت نباید بجوشد همین که شکر حل شود کا فیست و بعد از روی حرارت بردارید.

آرد را در تابه الک کرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود
دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند

.
بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند.

سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود.

سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.

شربت را در سه مرحله اضافه کنید.

در هر مرحله هم بزنید تا شربت جذب شود و بعد از جذب شدن قسمت بعدی شربت را اضافه کنید.

قسمت آخر شربت را اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود.

دقت کنید موقع اضافه کردن شربت حتما حرارت ملایم باشد تا شربت تبخیر نشود و حلوا لطیف باقی بماند.

بعد از اینکه حلوا جمع شد تابه را به چپ و راست تکان دهید(گهواره کردن حلوا)

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن