آموزش دسرمجلسیحلوادسر

آموزش حلوای کاراملی

حلوای کارامل

مواد لازم :

شیر ۱ لیتر
پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل ۱ بسته
شکر ۱ پیمانه سرخالی
کره ۵۰ گرم

طرز تهیه:

  1. ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم گذاشته تا کم کم کاراملی شود.
  2. شیر و پودر کارامل و پودر کاسترد را باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده بیفزایید.
  3. کره را نیز اضافه کرده مرتب هم زده تا غلیظ شود. (هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت می شود که اشکالی ندارد و با هم زدن دوباره مخلوط می شود).
  4. تا هنگامی که غلیظ نشده اگر احساس کردید که شکر سفتی داخل مایع باقیمانده، مخلوط را از صافی رد کنید،سپس  روی حرارت گذاشته و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.
  5. مایع را از روی حرارت برداشته تا از داغی بیفتد.
  6. سپس در قالب ریخته و به مدت ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن