آموزش دسرمجلسیآموزش کیکبیسکوئیت هادسرکیک یخچالی
آموزش دسر پان اسپانیا(کیک یخچالی)+نکات کلیدی
پان اسپانیا(کیک یخچالی)
آرد1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
گردو خرد شده1/2 پیمانه
نشاسته2 قاشق غذا خوری
کره50 گرم
شکر 1 لیوان
شیر1 لیوان
وانیل1/2 قاشق چای خوری
بیسکویت پتی بور 1-2 بسته
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
خامه 150 گرم
موز 2 عدد
طرز تهیه :
- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
- مقداری از شیر را روی حرارت قرار داده و نشاسته را در مابقی شیر سرد حل نموده و به شیر اضافه کنید.
- آرد الک شده را به شیر اضافه کنید.
- مخلوط تخم مرغ وشکر را به شیر اضافه کنید.
- مرتب مواد را روی شعله ی ملایم هم زده تا غلیظ شود.
- سپس کره و وانیل را اضافه کنید.
- بعد از برداشتن از روی حرارت، خامه را اضافه کنید.
- برای کاکائویی کردن کرم مورد نظر، در ابتدای کار مواد را نصف کرده بخشی را پودر کاکائو اضافه کنید.
- در ظرف موردنظر بیسکوئیت پتی بور چیده، از کرم مورد نظر روی آن ریخته و سری بعدی بیسکوئیت را روی کرم می چینیم.
- موز و گردوی خرد شده را روی بیسکوئیت ها ریخته و لایه ی بعدی کرم را اضافه می کنیم.
- تا تمام شدن مواد این کار را ادامه می دهیم.
- دسر مورد نظر را 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
نکات نویسنده:
برای قالبی در آوردن پان اسپانیا به شکل کیک مرور چند نکته ضروری است:
- به کرم مورد نظر سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کرده و کرم را کمی غلیظتر از روی حرارت بر دارید.
- کف قالب کمربندی را خیس کرده،کیسه ی فریزر قرار داده و صاف کنید تا چروکی روی فریزر نماند.
- در این روش کف قالب را با کرم پر کرده،بیسکوئیت گذاشته و روی آن موز و گردو بریزید، لایه انتهایی قالب باید بیسکوئیت باشد.
- گوشه های فریزر را روی بیسکوئیت های لایه رویی قرار داده و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
- بعد از خارج کردن از یخچال کیسه ی فریزر روی بیسکوئیت ها را کنار زده، ظرف سرو را روی قالب کمربندی گذاشته و دسر را برگردانید.
- به آرامی کیسه ی فریزر را از کیک جدا کنید و به روش دلخواه تزئین نمایید.