آموزش دسرمجلسیآموزش کیکبیسکوئیت هادسرکیک یخچالی

آموزش دسر پان اسپانیا(کیک یخچالی)+نکات کلیدی

پان اسپانیا(کیک یخچالی)

آرد1/2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

گردو خرد شده1/2 پیمانه

نشاسته2 قاشق غذا خوری

کره50 گرم
شکر 1 لیوان
شیر1 لیوان
وانیل1/2 قاشق چای خوری
بیسکویت پتی بور 1-2 بسته
کاکائو   3 قاشق غذا خوری
خامه  150 گرم

موز 2 عدد

طرز تهیه :

  1. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
  2. مقداری از شیر را روی حرارت قرار داده و نشاسته را در مابقی شیر سرد حل نموده و به شیر اضافه کنید.
  3. آرد الک شده را به شیر اضافه کنید.
  4. مخلوط تخم مرغ وشکر را به شیر اضافه کنید.
  5. مرتب مواد را روی شعله ی ملایم هم زده تا غلیظ شود.
  6. سپس کره و وانیل را اضافه کنید.
  7. بعد از برداشتن از روی حرارت، خامه را اضافه کنید.
  8. برای کاکائویی کردن کرم مورد نظر، در ابتدای کار مواد را نصف کرده بخشی را پودر کاکائو اضافه کنید.
  9. در ظرف موردنظر بیسکوئیت پتی بور چیده، از کرم مورد نظر روی آن ریخته و سری بعدی بیسکوئیت را روی کرم می چینیم.
  10. موز و گردوی خرد شده را روی بیسکوئیت ها ریخته و لایه ی بعدی کرم را اضافه می کنیم.
  11. تا تمام شدن مواد این کار را ادامه می دهیم.
  12. دسر مورد نظر را 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

نکات نویسنده:

برای قالبی در آوردن پان اسپانیا به شکل کیک مرور چند نکته ضروری است:

  1.  به کرم مورد نظر سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کرده و کرم را کمی غلیظتر از روی حرارت بر دارید.
  2. کف قالب کمربندی را خیس کرده،کیسه ی فریزر قرار داده و  صاف کنید تا چروکی روی فریزر نماند.
  3. در این روش کف قالب را با کرم پر کرده،بیسکوئیت گذاشته و روی آن موز و گردو بریزید، لایه انتهایی قالب باید بیسکوئیت باشد.
  4. گوشه های فریزر را روی بیسکوئیت های لایه رویی قرار داده و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
  5. بعد از خارج کردن از یخچال کیسه ی فریزر روی بیسکوئیت ها را کنار زده، ظرف سرو را روی قالب کمربندی گذاشته و دسر را برگردانید.
  6. به آرامی کیسه ی فریزر را از کیک جدا کنید و به روش دلخواه تزئین نمایید.

 

پان اسپانیا

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن