آموزش شیرینی تربامیهحلوازولبیاشیرینی ماه رمضان

آموزش شیره زعفرانی

شیره زعفرانی مجلل

مواد لازم:

شکر 3 پیمانه

آب یک و نیم پیمانه

جوهر لیمو یک دوم ق چ

آب 3 ق غ

زعفران آب شده مقداری

هل 5 عدد

گلاب یک چهارم پیمانه

گلوکز یک ق غ

طرز تهیه:

شکر و آب را روی حرارت کم گذاشته، بدون اینکه هم بزنید.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

کل فرایند تهیه شربت 25 دقیقه است. اگر شیره زیاد بجوشد شکرک می زند.

برای تمام شربت ها از این رسپی می توان استفاده کرد. فقط  گلوکز را نریخت.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن