آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید
آموزش شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی
مواد لازم:
نارگیل 100گرم
سفیده تخم مرغ100 گرم
شکر200گرم
روغن مایع:50گرم
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- همه مواد بجز آبلیمو را با هم مخلوط کنید (اگر پودر نارگیل درشت بود بهتر است مخلوط مواد یک بار چرخ شود)
- مواد را روی حرارت کم داغ زده تا زمانی که شکر کاملا حل شود(دقت کنید زیاد داغ نشود)
- بعد از داغ زدن شعله را خاموش کرده و آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود
- سپس داخل سینی فر، با قیف خمیر را شکل دهید.
- شیرینی ها را در فر 200درجه سانتی گراد به مدت 10دقیقه بپزید.