آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

آموزش شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

مواد لازم:

نارگیل 100گرم

سفیده تخم مرغ100 گرم

شکر200گرم

روغن مایع:50گرم

آبلیمو1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

  1. همه مواد بجز آبلیمو را با هم مخلوط کنید (اگر پودر نارگیل درشت بود بهتر است مخلوط مواد یک بار چرخ شود)
  2. مواد را روی حرارت کم داغ زده تا زمانی که شکر کاملا حل شود(دقت کنید زیاد داغ نشود)
  3. بعد از داغ زدن شعله را خاموش کرده و آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود
  4. سپس داخل سینی فر، با قیف خمیر را شکل دهید.
  5. شیرینی ها را در فر 200درجه  سانتی گراد به مدت 10دقیقه بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن