آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

آموزش شیرینی چرخی مخصوص عید نوروز

شیرینی چرخی

مواد لازم

پودر قند 200 گرم

روغن صاف 190 گرم

هل یک قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ 3 عدد

ماست 3 قاشق غذا خوری

جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری

ارد شیرینی  250 گرم

ارد برنج 250 گرم

گلاب 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

  1.  پودر قند و روغن صاف و  هل سائیده شده را با همزن بزنید تا روغن سفید و پوک شود. 
  2.  زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
  3.  در ظرف دیگری ماست و گلاب و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و  به مایع تخم مرغ و روغن پودر قند اضافه کنید.
  4.  آردها را با هم مخلوط کرده و الک کنید. 
  5. ارد را کم کم به مایع اضافه کرده و با نوک انگشت مخلوط کنید که به روغن نیفتد و خمیر لطیفی بدست آید.
  6. خمیر را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار داده تا استراحت کند. 
  7. خمیر را از چرخ مخصوص رد کرده و شکل دهید.
  8. شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن