آموزش شیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدکرینکل پرتقالی

آموزش شیرینی کرینکل پرتقالی استاد وفاپیشه

شیرینی کرینکل پرتقال استاد الهام وفا پیشه

مواد لازم:

کره به دمای محیط رسیده 140 گرم معادل 14 ق غ خ
ارد 260 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد به دمای محیط رسیده باشد
زرده تخم مرغ 1 عدد
پگینک پودر 2 ق چ خ
نمک یک چهارم ق چ خ
وانیل مایع یک چهارم ق چ خ یا عرق بهار نارنج
آب پرتغال تازه 2 ق س خ
رنده پوست پرتغال یک ق س خ
رنگ نارنجی ب دلخواه
پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه
ارد ، پکینگ پودر را الک کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر همزده و وانیل را اضافه کنید.
مواد را شش دقیقه هم بزنید.

یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید وقتی کامل هم زدید و مواد مخلوط شد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید و مواد را کامل زیر رو کنید.
در این مرحله وانیل یا عرق بهار نارنج، آب پرتغال و یک ق س خ رنده پوست پرتغال را اضافه کنید و در مرحله اخر رنگ را اضافه کنید.
ارد را کم کم در سه مرحله اضافه کنید و با هم زن بزنید.

اگر مواد شل بود ده الی پانزده دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد از این استراحت کوتاه مدت  به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و در دست گرد کنید و در پودر قند بغلتانید.

فر را از قبل روشن کنید و کرینکل ها را با فاصله در سینی چیده و درجه فر روی 175درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

مدت زمان پخت بستگی ب فر شما دارد ممکن است زمانش بیشتر باشد.

نکته: سعی کنید پوست پرتغال را داخل خود ظرف رنده کنید تا اسنانس و عطرش از بین نرود.

پیشنهاد : بهتر است برای تست چند عدد درست کنید داخل فر بگذارید تا مدت زمان و درجه پخت را بدست بیاورید.
از رنگ خیلی تند استفاده کنید که بعد از پخت خودش را نشان دهد.

نکته : خمیر بعد از استراحت. به حالت حلوا مسنجم شده در میاد

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن