آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

آموزش کیک آجیلی(مخصوص شب یلدا)

کیک آجیلی

مواد لازم:

آرد دوپیمانه و نیم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر مغز بادام یا هر مغزی دلخواه یک پیمانه
شیر 3/4پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی

طرز تهیه:

  1. آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند هم‌زن زده، تاحدی که کرم و کشدار شود
  3. شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید.
  4. آرد را اضافه کرده و به مدت 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید.
  5. پودر مغز بادام (و یا ترکیب مغزها) را به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک هم‌ بزنید.
  6. مایه کیک را در قالب ۲۵ سانت بریزید.
  7. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بگذارید.
  8. بعد از پخت کیک روی آن عسل گرم شده ریخته و با مغز دلخواه تزئین کرده و مجددا روی مغزها عسل بریزید.
    کیک آجیلی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن