کاپ کیککیککیک پزیکیک عصرانهمافین ها

طرز تهیه مافین بلوبری و دارچین با رویه استروسل

 

مافین های بلوبری بدون گلوتن که روی آن ها با دارچین  و شکر قهوه ای پوشیده شده، مرطوب، لذیذ و بهترین غذای صبحانه هستند.

مواد لازم:

 آرد بدون گلوتن یا ارد معمولی ½1 پیمانه

شکر قهوه ای¾ پیمانه 
 نمک ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 
 تخم مرغ 2 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری 
 روغن نارگیل یا روغن مایع ⅓ پیمانه
 شیر جو دوسر یا شیر معمولی ½ پیمانه
بلوبری تازه1 پیمانه

 استروسل دارچین

 کره بدون نمک 2 قاشق غذاخوری
 آرد بدون گلوتن یا ارد معمولی 3 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
 دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ مواد خشک آرد، شکر قهوه ای، نمک، بیکینگ پودر مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

در یک کاسه کوچک مواد مرطوب تخم مرغ، عصاره وانیل، روغن نارگیل آب شده(یا روغن مایع)، شیر جو دوسر(یا شیر معمولی) آنقدر هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا ترکیب شوند.

مواد خیس را داخل مواد خشک بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر کاملا مخلوط شود.

بلوبری تازه را اضافه کنید و به آرامی داخل خمیر بریزید.

در یک کاسه کوچک، مواد streusel را تهیه کنید. با استفاده از انگشتان، مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان شوند.

خمیر را با اسکوپ بستنی در قالب مافین چرب شده   بریزید.

مقداری استروسل روی مافین ها بریزید.

قالب را در فر به مدت  20 دقیقه بپزید.

با خلال دندان پخت مافین ها را امتحان کنید.

 

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن