آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

آموزش شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی

موادلازم :
كره هم دماي محيط ١٢٥ گرم (براي ماندگاري بيشترازمارگارين وروغن لادن استفاده كنید.)
اردسفيد : ١٥٠ گرم (١ ليوان پر)
اردبرنج ٥٠ گرم (١/٣ ليوان )
نشاسته ي ذرت :٣٠ گرم (دوق س پر)
پودرقند ٦٠ گرم (١/٤ پيمانه پر)
زرده تخم مرغ : ١ عدد
پودرزنجبيل : ١ ق چ

طرزتهيه :
اردهارا باهم مخلوط والك كنيد.
كره و يا روغن هم دماي محيط را باپودرقندياشكرخوب بزنيد تا پفكي وسفيدشود،پودرزنجبيل وزرده را اضافه كنيد.

اردهارا كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنيد ومخلوط كنيد ودراخريك دورباهمزن بزنيد تا همه ي موادمخلوط شوند.

خميررابادست جمع كنيد وداخل نايلون بگذارید ويك ساعت داخل يخچال استراحت دهید.

فر را يك ربع قبل روي درجه ي ١٨٠ گازي و١٦٠ درجه ي برقي روشن كنيد.
خميررابين دونايلون بازكنيد، خميرپودري می باشد و فقط بايد بين دونايلون بازكنيد و کاتر بزنید و داخل سيني بگذارید .

سيني راداخل فر به مدت ١٥ دقيقه قرار دهید. بعدازپخت سيني را از فرخارج كنيد وتاخنك شدن كامل دست نزنيد، روي شيريني را بعدازخنك شدن شربت ويامارمالادبزنيد وروی آن پودرپسته بپاشيد .

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن