آموزش دسرمجلسیآموزش کیکدسرکیککیک پزیکیک شکلاتی
آموزش فلن کیک(کارامل کیک)
فلن کیک(کارامل کیک)
برای علاقه مندان به کارامل و شکلات، فلن کیک( کارامل کیک) بی نظیر است. فلن نوعی دسر سوئدی است که بافتی بین پودینگ و کاستارد دارد. این دسر هنگامیکه با کیک وانیلی یا شکلاتی همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت.
مواد لازم برای فلن:
کرم کارامل 1بسته
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه ٢ قاشق غذاخوری
مواد لازم کیک شکلاتی:
آرد 1/5 پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
پودر کاکا ئو 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فلن :
- پودر کرم کارامل را با یک و نیم پیمانه شیر مخلوط و روی حرارت ملایم بجوشانید.
- مواد را از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید.
- پودر ژلاتین را روی باقیمانده ی شیر ریخته و به صورت بن ماری حل کنید.
- ژلاتین بن ماری شده را با مخلوط کارامل ترکیب کنید.
- کف قالب راچرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید.
- قالب را در فضای آشپزخانه یا یخچال قرار دهید تا ببندد.
طرز تهیه کیک شکلاتی:
- تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود.
- شیر و روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید.
- آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مواد اضافه کنیدو با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
- مایع کیک را روی کارامل بسته شده بریزید.
- قالب کیک را در قالبی بزرگتر قرار دهید و داخل قالب بزرگتر کمی آب بریزید.
- قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.
- بعد از طی مراحل پخت و خنک شدن، آن را به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار داده، سپس در ظرف سرو برگردانید.
نکته: فلن را به تنهایی می توانید به عنوان یک دسر تزئین و نوش جان کنید.