آموزش کیککیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانه

کیک شکلاتی بی بی با طعمی باور نکردنی

‌ کیک شکلاتی بینهایت خوشمزه(بی بی)

مواد لازم

تخم مرغ دو عدد

روغن مایع 1/2 پیمانه

آرد 2 پیمانه

شیر 1 پیمانه

 آب جوش 1/2 پیمانه

پودر شکر 1/5 پیمانه

پودر کاکائو 1/2 پیمانه 

 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2/5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری

نمک 1/4 قاشق چای خوری
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر است را باهم کاملا مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید.
  2. شیر، روغن مایع، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با دور کند همزن به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
  3. همزمان با هم زدن آب جوش را اضافه کنید.مایع به دست آمده رقیق است.
  4. دو قالب 22 سانت را چرب و آرد پاشی کرده و مایع کیک را به مقدار مساوی در آن بریزید.(می توان از یک قالب نیز استفاده کرد)
  5. قالب ها را در داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه قرار دهید. توجه داشته باشید که در 20 دقیقه اول، در فر را به هیچ وجه باز نکنید چون کیک پف نخواهد کرد.
  6. پس از خارج کردن کیک از فر و خنک شدن آن، می توانید کیک را از قالب خارج کرده، برش بزنید.
  7. بین لایه های کیک می توان از خامه شکلاتی،گاناش، سس شکلات یا نوتلا استفاده کنید.

نکته: شکر مورد استفاده بهتر است پودری باشد. زیرا شکر دانه درشت بطور کامل در مایع حل نشده و هنگام پخت کیک بوی سوختگی به مشام می رسد.

کیک شکلاتی بی بی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن