آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها
آموزش نان برگر
نان برگر
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
مخمر فوری ۷ گرم
ارد ۴۵۰ گرم
نمک دریا یک ق چ
شکر ۴۰ گرم
کره ۷۵ گرم
شیر ولرم ۲۴۰ میلی لیتر
آب ولرم ۵۰ گرم
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه:
در کاسه ای شیر، آب، مخمر و شکر را ترکیب کنید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.
توجه کنید دمای اب و شیر نباید از ۳۵ درجه سانتی گراد بیشتر باشد چون باعث از بین رفتن مخمر می شود.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]
این نان ها برای مدت ۳ ماه در زیپ کیپ در فریزر قابل نگهداری است.