پخت نان در خانهنان رمضاننان ها

آموزش نان رمضان تبریز

نان رمضان تبریز
مواد لازم:
شکر نصف یا یک پیمانه بسته به ذائقه
تخم مرغ سه عدد
ماست نصف پیمانه
خمیرمایه یک قاشق سوپخوری
آرد تا زمانی که خمیر بدست نچسبد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
کره پنجاه گرم
شکر یک قاشق سوپخوری برای عمل آمدن خمیر مایه
آب ولرم نصف پیمانه

نکته : (جمع روغن مایع و کره ۱۲۰ گرم باشد )

طرز تهیه:
همه مواد باید به دمای محیط برسد. مواد سرد و گرم نتیجه خوب نمیدهد.
خمیر مایه را با آب ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده و کنار بگذارید تا عمل آید.
در کاسه ای تمام مواد به جز آرد را با چنگال زده تا یکدست شود.
خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست آید و بدست نچسبد.
روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرم گذاشته تا حجم خمیر دو برابر شود.

بعد از پف کردن خمیر، یکبار دیگر خمیر را چند ثانیه ورز دهید.
سینی فر را چرب کرده و نصف خمیر را تقریبا به ضخامت یک سانت باز کنید.
بقیه خمیر را رولهای باریک درست کرده با فاصله و به حالت ضربدری یا هر شکل دیگر درست کرده و روی خمیر بگذارید.
روی نان رمضان تبریز را با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران زده و ۱ قاشق مرباخوری پودر قند و ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع رومال کرده و با کنجد و گردو و خلال بادام تزیین کنید.
به  خمیرحدود نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت برای براق شدن نان رمضان تبریز ، عسل رقیق شده (عسل را گرم کنید) بزنید و پودر پسته یا پودر نار گیل بپاشید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن