آموزش پخت نانآموزش شیرینیپخت نان در خانهشیرینی خانگی
آموزش نان شیرین مکزیکی
نان شیرین مکزیکی
مواد لازم برای خمیر نان :
آرد نان : 210 گرم
آرد ساده : 56 گرم
پودر شیر خشک : 40 گرم
پودر قند : 42 گرم
نمک : نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: نصف یک تخم مرغ کامل 30 گرم
آب ولرم : 85 گرم
کره نرم : 22 گرم
85 گرم از خمیر ROUX
مواد لازم برای مایه ROUX :
آب : 125 گرم
آرد ساده : 25 گرم
مواد لازم برای مغزی نان :
کره نرم: 100 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 35 گرم
مواد لازم برای رویه نان :
کره نرم: 50 گرم
40 گرم شکر
تخم مرغ : نصف یک تخم مرغ تقریبا 30 گرم
نسکافه 1 قاشق چایخوری
آب جوش 1 قاشق چای خوری
یک دوم قاشق چایخوری دارچین
آرد ساده : 50 گرم
طرز تهیه :
- اول مایه ROUX را آماده کنید.
- آرد و آب را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید.
- مایه را از روی حرارت برداشته و رویش را بپوشانید و اجازه دهید سرد شود.
- برای خمیر نان ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و اجازه دهید تا عمل آید.
- کره،نمک،شیر خشک، تخم مرغ ،پودر قند و خمیر ROUX را با هم مخلوط کنید.
- خمیر مایه عمل امده را اضافه کنید.
- آردها رو با هم مخلوط و کم کم به مواد فوق بیافزاید تا وقتی که خمیر در کاسه جمع شود .
- خمیر را در سطح ارد پاشی شده به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر لطیفی بدست آید.
- خمیر را در ظرف چرب شده که گنجایش دو برابر حجم خمیر را داشته باشد گذاشته و روی آن را بپوشانید.
- خمیر را به مدت 40 دقیقه استراحت داده تا تقریبا به دو برابر حجم خود برسد.
- برای تهیه مواد میانی کره، شکر قهوه ای و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن زده تا کاملا مایه لطیف و یکدست شود.
- مایه را در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.
- بعد از سرد شدن، مایه میانی را وزن کرده و هشت گلوله مساوی از مایه میانی تهیه کنید.
- بعد از 40 دقیقه استراحت و خواباندن پف خمیر، خمیر را به هشت چانه مساوی تقسیم کنید.
- هر چانه را با وردنه باز کنید و بین هر چانه از مایه میانی گلوله شده قرار دهید و دور خمیر را جمع کرده و مجدد خمیر را گرد کنید.
- خمیرها گلوله شده را در سینی چرب و آرد پاشی شده گذاشته و رویشان را پوشانده تا 40 دقیقه دیگر استراحت کند.
- برای تهیه مواد رویه نان،کره + شکر را با همزن زده تا کرم مانند شود.
- تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
- نسکافه و دارچین را اضافه کمی هم بزنید .
- درانتها آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست و نسبتا سفتی به دست آید.
- مایه فوق را در قیف نایلونی ریخته نوک آنرا به اندازه نیم سانت بگیرید.
- روی هر چانه خمیر را از این مایه به صورت مارپیچ با فاصله ی کم بریزید.
- سینی حاوی چانه ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید.