آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

آموزش نان فطیر سراب

نان فطیر سراب

مواد لازم:
 آرد حدود دو ونیم تا سه پیمانه ( آرد نان فانتزی)

ماست دو قاشق غذاخوری 

تخم مرغ متوسط یک عدد 

شیر یک چهارم پیمانه 

پودر مخمر یک قاشق مرباخوری

شکر یک قاشق مرباخوری 

آب گرم دو ق غذاخوری 

شکردو قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره یک قاشق غذاخوری

مواد میانی:

آرد یک پیمانه

پودرقند نصف پیمانه

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

روغن جامد یا کره یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

 پودر مخمر وشکر را با آب گرم مخلوط و روی آن را پوشانده و اجازه دهید تا عمل آید.
 مخمر عمل امده شیر و  تخم‌مرغ  و شکر  و روغن و ماست را مخلوط کنید.

 آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس روی میز ده دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست شود و بدست نچسبد.
خمیر را در ظرفی گذاشته و رویش را با نایلون بپوشونید تا یک ساعت استراحت کند.
بعد یک ساعت پف خمیر را بگیرید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت را چانه بزنید و به صورت دایره کمی باز کنید و از مواد میانی وسطش بگذارید و خمیر را جمع کنید و مجدد باز کنید.  و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختین و چرب شده بگذارید و با چنگال یا کاردک کنگره دار رویش طرح بزنید،

سپس از مواد رومال رویش بزنید و بلافاصله در فر ۱۸۵ درجه بذارید تا زمانی که روی نون طلایی شود. 

برای مواد میانی:

یک پیمانه آرد را حدود سه چهار دقیقه با حرارت کم تفت دهید،در حدی که فقط کمی بوی خامیش گرفته شود و اصلا نباید تغیر رنگ دهد.

،سپس از حرارت بردارید و نصف پیمانه پودر قند و نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید.

سپس یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره اضافه و مخلوط کنید تا مثل شن ریزه شود.

 نکته: طعم اصیل این نان با زردچوبه است. ولی می توانید بجای آن هل یا دارچین و یا زعفران استفاده کنید.
برای رومال: 
یک عدد تخم مرغ +کمی زعفران دم کرده رو مخلوط کنید.
_

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن