آموزش نان پلنگی
نان پلنگی
مواد لازم:
خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری
آرد ۱قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
شیر ولرم۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۲عدد (یکی از زرده ها برای رومال نان)
شکر ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری
کره آب شده ۱/۴پیمانه (من از روغن مایع استفاده کردم )
وانیل کمی
نمک کمی
آرد حدود۳۵۰گرم
طرز تهیه:
اول آرد و شکر و مایه خمیر را در شیر ولرم بریزید و بگذارید ۱۰دقیقه بماند تا عمل آید.
تخم مرغ و وانیل و کره و شکر را با نمک هم بزنید و به مایه خمیر اضافه کنید.
کم کم آرد را داخل مواد بریزید. مواد را به سه قسمت تقسیم کنید.
وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک سوم مواد پودر کاکائو بزنید و به یک سوم دیگه زعفران و هر سه خمیر را در سه ظرف جدا گانه قرار داده و روی آن سلفون بکشید و بگذارید ۱ ساعت استراحت کند.
(اگه بعد اضافه کردن زعفران خمیر هنوز چسبنده بود کمی ارد اضافه کنید و ورز دهید. همینطور در مورد خمیر سفید)
حالا از خمیر سفید ۶ تا چونه درست کنید و از خمیر شکلاتی هم ۶ تا چونه و از خمیر زعفرانی هم ۶ تا چونه درست کنید.
خمیر شکلاتی را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر زعفرانی را بصورت استوانه در وسط خمیر شکلاتی قرار داده و خمیر شکلاتی را دورش رول کنید.
بعد خمیر سفید رو به صورت مستطیل باز کنید و خمیر شکلاتی با مغزی زعفران را وسطش بزارید و خمیر سفید را دورش رول کنید.
این کار را تا اتمام خمیر تکرار کنید.
کف قالب مستطیل خمیرها را به صورت ردیف اول ۳ تا ، ردیف دوم ۲ تا و ردیف سوم ۱ عدد خمیر قرار دهید.
روی آن را با زرده و زعفران رومال کرده و کمی کنجد بپاشید .
نان را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود.
حتما داخل فر یک کاسه آب برای حفظ رطوبت نان قرار دهید.