آموزش پخت نانپخت نان در خانه

آموزش نان کرمدار استاد پرستو احمدی

نان کرمدار
مواد لازم برای خمیر:

روغن مایع 40 گرم

آرد حدود 400 گرم
شکر 40 گرم
آب یک پیمانه سرخالی
خمیر مایه خشک فوری یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد

مواد لازم برای کرم وانیلی:
شکر 100 گرم
آرد 40 گرم
شیر دو لیوان سرخالی
وانیل نوک قاشق مرباخوری
کره 30 گرم

زرده تخم مرغ 4 عدد

مواد لازم برای رویه نان:
زرده تخم مرغ یک عدد
شربت بار نصف پیمانه
پودر پسته یا نارگیل مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

1. یک قاشق مرباخوری از شکر را در آب ولرم حل کرده و مایه خمیر را روی سطح آن بپاشید و کمی استراحت دهیدتا عمل بیاید.
2. بقیه مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کرده و با قاشق هم بزنید.
3. خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید.

4. آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود؛ سپس روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا یکدست شده و به دست نچسبد.(خمیر نباید خشک و سفت باشد.)

5.  خمیر را در کاسه مناسبی که چرب کرده اید قرار داده و یک دور بگردانید تا همه خمیر به روغن آغشته شود.

6. روی خمیر را با دستمال نخی پوشانده وبه مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید. 

7.برای تهیه کرم،زرده ها ی تخم مرغ را با نصف شکر بزنید تا سفید و کرم مانند شود.

8. آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

9. شیر را با بقیه شکر روی حرارت ملایم گرم کرده تا شکر حل شود. (شیر نجوشد)
10. شیر داغ را از روی حرارت برداشته و کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنید.

11.مخلوط شیر و زرده را دوباره روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود. 
12. کرم را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را اضافه کنید.
13. روی کرم را با سلفون بپوشانید تا خنک شود ولی رویه نبندد.

14.بعد از آماده شدن خمیر، پف آن را با مشت بگیرید و گلوله های کوچکی از آن برداشته و روی سطح آردپاشی شده باز کنید. و با کاتر گرد قالب بزنید.

15.یک قاشق غذاخوری پر از کرم داخل خمیر گذاشته و لبه های خمیر را مرطوب کنید.

16.لبه های خمیر را تا کرده و لبه های آن را به هم بچسبانید.

17.به کمک چاقو یا قیچی روی لبه های خمیر چند شیار متقارن ایجاد کرده و به مدت 20 دقیقه دیگر استراحت دهید.

18. بعد از اتمام استراحت دوم روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 – 25 دقیقه بپزید تا روی نان ها طلایی شود.

19.بعد از خارج کردن از فر در حالی که نان ها هنوز داغ است روی آن را با قلمو شربت بار مالیده و با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید

نکته:

می توا نید از کرم وانیلی دلخواه یا کرمفیل وانیلی استفاده کنید.

به جای شربت بار می توانید از عسل استفاده کنید.

نان کرمدار

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن