بسکوئیت هابیسکوئیت هاتنقلاتشیرینیمیکادو

آموزش ویفر بیسکویتی مغزدار

ویفر بیسکوئيتی مغزدار

مواد لازم :
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
شکلات تخته ایی 250 گرم 
بيسکوئيت پتی بور وانیلی 3 بسته معادل 300 گرم.
نان بستنی 2 ورق
کره ی نرم شده 100 گرم

نسکافه یک قاشق غذاخوری
مغز پسته یا گردو یک پیمانه به دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت گذاشته تا به جوش آید.

سپس از روی حرارت برداشته، کمی که از داغی افتاد، نسکافه و شکلات خرد شده و کره ی نرم شده  را اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا سس شکلاتی کاملا یکدست شود.
بيسکوئيت های پتی بور را به قطعات درشت خرد کنید.

سس شکلات و مغز پسته را اضافه و کاملا با هم مخلوط کنید.

در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار داده و مواد را روی آن به طور یکنواخت پهن کنید.

 لایه ی نان بستنی دیگر را روی آن قرار داده قرار و یک جسم سنگین به اندازه ی قالب روی مواد گذاشته و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس‌ به اندازه های دلخواه برش دهید.

 پ. ن: بهتر است میزان آب  از یک لیوان به سه چهارم لیوان کاهش یابد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن