آموزش کیکپاوند کیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپیکیک هلو
آموزش پاوند کیک هلو
پاند کیک هلو
موادلازم
کره:250گرم
شکر:250گرم
تخم مرغ:3عدد
وانیل:1ق چ
بادام پودرشده:60گرم
هلو اسلایس شده:1پیمانه
آرد:450گرم
بکینگ پودر:2ق چ
هل:1ق چ
نمک:1/4ق چ
طرزتهیه:
کره و شکر را با همزن تا زمانی بزنید که شکر در کره حل شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا کرم مانند شود.
بادام و اسلایس هلو را اضافه کرده، مواد خشک را در دو نوبت به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
قالب میان تهی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل قالب ریخته و با پالت صاف کنید.و در فر به مدت 180 درجه از قبل گرم شده به مدت50دقیقه قرار دهید.