آموزش شیرینیآموزش کیکپای سیبشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدکیککیک پزی
آموزش پای سیب استاد گلاور
شیرینی پای سیب
پای سیب استاد گلاور عزیز
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد (۷۰گرمی)
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
عسل ۲۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
سیب ۲ عدد
دارچین یک قاشق غذا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- تمام مواد را که به دمای محیط رسیده بجز آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با همزن هم بزنید.
- برای جلوگیری از بریدگی مواد دو قاشق آرد را اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید.
- ارد و بکینگ پودر را همان لحطه الک کرده و به مواد اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید.مایه لطیف و سبکی به دست می اید.
- پوست سیب را گرفته و به صورت حبه ای ضخیم خرد کرده و با دارچین و شکر مخلوط کنید.
- در قالب پای کپسول قرار داده یک قاشق غذاخوری سر پر از مایه داخل کپسول ریخته یک تکه سیب روی ان قرار داده و نصف قاشق غذاخوری روی آن مایه بریزید.
- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار داده تا روی پای ها طلایی شود.