آموزش دسرمجلسیآموزش کیکچیزکیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک شیفون وانیلی

آموزش چیز کیک پرتقالی مغزدار

چیزکیک پرتقالی مغزدار

مواد لازم برای قسمت پنیری:

پنیرخامه ای200گرم.

خامه قنادی200گرم.

پودر شکر4ق غ.

پودر ژلاتین2ق غ.

شیر1لیوان.

مواد لازم برای مغز پرتقالی:

آب پرتقال1لیوان.

شکر1/2لیوان.

نشاسته ذرت1ق غ.

پودر ژلاتین1/2ق غ.

آب4ق غ.

رنده پوست پرتقال1/4ق چ.

یک برش از هر نوع کیکی که تمایل دارید مثل اسفنجی، شیفون و یا پرتقالی

طرز تهیه: 
ابتدا قسمت مغزی وسط چیز کیک را آماده میکنیم.پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی بخار آب به حالت بن ماری ذوب کنید.

آب پرتقال و شکر و نشاسته را روی حرارت گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شده پس از چند جوش که زد رنده پوست پرتقال و ژلاتین را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. درون قالبی کوچکتر از قالب اصلی بریزید و درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

پودر شکر را با پنیر بزنید تا یکدست شود و با خامه مخلوط کنید.

پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید و به طریق بن ماری ذوب کنید.

پس از خنک شدن به پنیر و خامه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.

یک برش از کیک را درون قالب 20سانت کمربندی قرار دهید.اطراف قالب را برشهایی از پرتقال گذاشته و تقریبا کمتر از نصف از مواد پنیری را روی کیک بریزید. 

درون یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. سپس مغزی پرتقالی را در وسط مواد پنیری قرار دهید و بقیه مواد پنیری را روی آن بریزید.

حدود سه چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود و بتوانید به راحتی برش بزنید.

به جای مواد مغزی پرتقالی می توانید از ژله پرتقال استفاده کنید.

در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال درون مواد پنیری استفاده کنید تا طعم پرتقال داشته باشد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن