کرم کره ای استاد عمرانی
مواد لازم:
روغن صاف لادن شماره 66 چهارصد گرم
کره مارگارین 200 گرم
پودر شکر 150 گرم
گلوکز یک قاشق غ
طرز تهیه:
پودر شکر و کره و روغن را به مدت 20 دقیقه با هم زن دور تند بزنید.
گلوکز را اضافه کرده و سی ثانیه هم بزنید.
مواد را از تنظیف عبور دهید و رنگ دلخواه را اضافه کنید.
کرم را همیشه در دمای محیط قرار دهید.
قبل از استفاده کرم را هم بزنید.
برای تزیین با ماسوره های مختلف با رنگ پذیری ملایم قابل استفاده است.
این کرم کره ای برای فیلینگ توصیه نمی شود.
در عکس مربوطه تزیینات روی کیک با کرم کره ای می باشد.