آموزش دسرمجلسیباقلوادسر

آموزش کنافه پنیری

 

کنافه پنیری
مواد لازم برای شربت :
شکر یک لیوان 
 آب یک لیوان

پودر هل کمی
زعفران نصف ق چ
گلاب نصف لیوان

مواد لازم برای باقلوا :
رشته کادایف یک بسته 

پنیر موزورلا توپی(مارک کاله) به مقدار لازم
کره ۲۵۰ گرم
پودر پسته، پرک بادام و گل خشک و خلال بادام برای تزیین

طرز تهیه :
کره رو ذوب کره و با کادایف ها  ترکیب کنید.

 یک لایه از رشته های آغشته شده به کره را در ظرف مورد نظر چیده و لایه ی بعد را پنیر های ورقه شده ی موزورلا با فاصله از لبه های قالب، بگذارید.

لایه بعد دوباره رشته ها را بچینید.

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و روی رشته ها طلایی شود. 

سپس شربت سر را روی آن ریخته و با پودر پسته و دیگر مغزها تزیین کنید.

طرز تهیه شربت :

شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا جوش آید و شکرها آب شود.

هل، گلاب و زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید تا شربت کاملا سرد شود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن