آموزش کیککاپ کیک آلبالوکیککیک پزیکیک عصرانه

آموزش کیک آلبالو

کیک آلبالو

مواد لازم:

کره :۱۰۰گرم
شکر:یک پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
تخم مرغ:سه عدد
آرد :دو لیوان
ماست شیرین:یک پیمانه
آلبالو :نصف پیمانه
پکینگ پودر:دو‌قاشق چایخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری

نکات قبل از شروع درس کردن‌ کیک:
مواد را نیم ساعت قبل بیرون یخجال بگذارید.

فر را رودمای ۱۷۵درجه روشن کنید.

آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کنید.

قالب بیست در بیست را چرب و کاغذ روغنی بگذارید.
هسته ی آلبالو ها را جدا کنید.
.
طرز تهیه:

کره وشکر را باهمزن ۵دقیقه بزنید.

روغن مایع را اضافه کرده و با دور تند همزن بزنید تا پوک و سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با هر تخم مرغ مواد را یک دقیقه هم بزنید.

وانیل را هم اضافه و ۲دقیقه به زدن ادامه دهید.

سپس ماست را ریخته و چنددقیقه با دور تند بزنید.

همزن را کنار گذاشته و مخلوط آرد و بکینگ پودر را در۳مرحله ریخته و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید.

وقتی مواد یکدست شد، مقداری از مایع کیک را داخل قالب ریخته و روی آن آلبالو بچینید.
قالب را داخل فر به مدت۴۵دقیقه قرار دهید.

کیک  را روی صفحه فلزی گذاشته تا خنک‌ شود و روی آن را با پودر قند تزیین‌ کنید..

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن