آموزش کیک آلبالو
کیک آلبالو
مواد لازم:
کره :۱۰۰گرم
شکر:یک پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
تخم مرغ:سه عدد
آرد :دو لیوان
ماست شیرین:یک پیمانه
آلبالو :نصف پیمانه
پکینگ پودر:دوقاشق چایخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نکات قبل از شروع درس کردن کیک:
مواد را نیم ساعت قبل بیرون یخجال بگذارید.
فر را رودمای ۱۷۵درجه روشن کنید.
آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کنید.
قالب بیست در بیست را چرب و کاغذ روغنی بگذارید.
هسته ی آلبالو ها را جدا کنید.
.
طرز تهیه:
کره وشکر را باهمزن ۵دقیقه بزنید.
روغن مایع را اضافه کرده و با دور تند همزن بزنید تا پوک و سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با هر تخم مرغ مواد را یک دقیقه هم بزنید.
وانیل را هم اضافه و ۲دقیقه به زدن ادامه دهید.
سپس ماست را ریخته و چنددقیقه با دور تند بزنید.
همزن را کنار گذاشته و مخلوط آرد و بکینگ پودر را در۳مرحله ریخته و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید.
وقتی مواد یکدست شد، مقداری از مایع کیک را داخل قالب ریخته و روی آن آلبالو بچینید.
قالب را داخل فر به مدت۴۵دقیقه قرار دهید.
کیک را روی صفحه فلزی گذاشته تا خنک شود و روی آن را با پودر قند تزیین کنید..