آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

آموزش کیک اسفناج با بافت و طعمی فوق العاده

کیک اسفناج
مواد لازم 

پوره اسفناج  100 تا 120 گرم (یک دوم پیمانه)

شیر  100 میلی لیتر (یک دوم پیمانه کاملا سر خالی)

روغن مایع  100 میلی لیتر (یک دوم پیمانه کاملا سر خالی)

تخم مرغ 3 عدد هم دما با محیط

شکر  220 گرم (یک پیمانه)

آرد  250 گرم (یک و دو سوم پیمانه)

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سر خالی

وانیل  یک چهارم قاشق مربا خوری

مواد لازم برای کرم:
شیر  500 میلی لیتر (2 پیمانه)
کره  30 گرم
آرد 3 قاشق غذاخوری
پودر نشاسته گندم 1 قاشق غذاخوری
شکر  3-4 قاشق غذاخوری
وانیل  نوک قاشق مرباخوری
خامه  یک پیمانه

طرز تهیه کیک :

  1. شکر و تخم مرغ ها و وانیل را با دور متوسط همزن به مدت 5 دقیقه زده تا کشدار شوند.
  2.  شیر و روغن را اضافه کنید.
  3. اسفناج پوره شده رو اضافه کنید.
  4. دور همزن را کم کرده و مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید.
  5.  قالب 30*40 راچرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید.( برای قالب های گرد می توان از قالب 25-30 هم استفاده کرد).
  6. قالب را در فر از پیش گرم شده (در دمای 175 درجه برای فرهای گازی و 160 درجه برای فرهای برقی با فن روشن)  به مدت 20 -30 دقیقه قرار دهید.
  7. بعد از خارج کردن از فر، 5-10 دقیقه اجازه دهیدتا کیک در قالب کمی خنک شود،سپس از قالب خارج کنید.
  8. کیک را 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس با کرم فیلینگ کنید و یک شب در یخچال قرار دهید تا  کرم به خورد کیک برود.

طرز تهیه کرم:

  1. شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل و شیر گرم شود.
  2. خامه را با همزن زده، آرد و نشاسته ذرت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یک دست شوند.
  3.  شیر گرم شده را اضافه کنید.
  4.  مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شده، خامی آرد گرفته شود و مواد کاملا بپزد.
  5. کرم را از روی حرارت برداشته، کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.
  6. روی ظرف را سلفون کشیده (پوشانده) و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
  7. بعد از خنک شدن و سفت شدن، استفاده کنید.

نکته:

  1. برای تهیه پوره اسفناج، برگ های اسفناج را (فقط برگ ها) را بخار پز و با دستگاه 1-2-3 یا غذا ساز یا گوشتکوب برقی کاملا پوره کنید. هرچه پوره تر شود، کیک خوشمزه تر و خوش رنگتر می شود.
  2. برای شکلاتی کردن کرم، اواخر پخت، قبل از برداشتن از روی حرارت 50-70 گرم شکلات سیاه خرد کرده اضافه کنیدتا کاملا ذوب شود. 
  3. جهت طعم عالی تر کیک می توان به مایع کیک یک دوم قاشق چایخوری پودر هل افزود.
  4. اسفناج را حتما با درب باز قابلمه بخار پز کنید تا رنگ سبز خودش را از دست ندهد.
  5. اضافه کردن پوره اسفناج تا یک پیمانه اشکالی ندارد.
  6. این کیک بدون استفاده از کرم نیز عالی است، اما اگر از کرم استفاده می کنید حداقل از شب قبل روی کیک بکشید تا کرم کیک را لطیف تر کند.
  7. با استفاده از این کیک می توان شیرینی تر اسفناج نیز تهیه کرد.

 

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن