آموزش کیککیک پزیکیک زعفرانیکیک عصرانه
آموزش کیک زعفرانی
کیک زعفرانی
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
ماست 3/4 پیمانه
تخم مرغ 4 درشت
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود.
- روغن و ماست و زعفران را اضافه کرده و حدود دو دقیقه دیگر بزنید.
- آرد و بکینگ پودر الک شده را طی دو مرحله به شکل دورانی مخلوط مواد کنید
- مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه قرار دهید.