نان صبحانهنان ها

طرز تهیه رول دارچینی عالی با لایه استروسل و بافتی بینظیر+ نان دارچینی

این دستور بهترین دستور رول دارچین و استروسل است. 

مواد لازم برای خمیر:

 مخمر خشک فعال  1/4 2 قاشق چایخوری

 آب ولرم 1 پیمانه

 چایخوری شکر 1/2 قاشق چای خوری

 کره بدون نمک، در دمای اتاق3 قاشق غذاخوری

شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
 آب داغ 1 پیمانه

 آرد  1/2 4 پیمانه (اگر خمیر چسبناک باشد، ممکن است به ½ پیمانه بیشتر نیاز داشته باشد.)

تخم مرغ بزرگ، زده شده یک عدد
 نمک 1/2 1 قاشق چایخوری

برای استروسل:

 آرد 2 پیمانه

 شکر قهوه ای  1/4 1فنجان

 نمک 3/4 قاشق چایخوری

 دارچین آسیاب شده2 قاشق غذاخوری

 کره بدون نمک، ذوب شده3/4 فنجان

برای فیلینگ:
 کره، نرم شده 4 قاشق غذاخوری

 شکر قهوه ای روشن 1/2 پیمانه

 دارچین 2 قاشق چایخوری

برای آیسینگ:

 کره، نرم شده 2 قاشق غذاخوری

  پودر قند 2 پیمانه

شیر 3 قاشق غذاخوری
 عصاره وانیل خالص 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 مخمر را با آب ولرم و ½ قاشق چایخوری شکر  مخلوط کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مایه حباب بزند کنار بگذارید.

 کره، شکر و 1 پیمانه آب داغ را اضافه کنید و 30 ثانیه با  همزن بزنید. اجازه دهید تا کمی ولرم  شود.

2 پیمانه آرد را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مخلوط مخمر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. 

تخم مرغ زده شده  را اضافه و مخلوط کنید.

آرد باقیمانده را کم کم هم بزنید و حدود 2 دقیقه با قلاب خمیر زن هم بزنید.

خمیر را از کاسه خارج کرده و روی پیشخوانی که کمی آرد پاشی شده قرار دهید.

خمیر را با دست ورز دهید، اگر خمیر هنوز چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید.

خمیر را ورز دهید تا خمیر یکدست و ساتنی شود.
روی آن را بپوشانید و  30 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود استراحت دهید.

زمان بسته به گرمای آشپزخانه شما متفاوت است.
در حالی که خمیر در حال ور آمدن است، استروسل را درست کنید.

 آرد، شکر قهوه ای، نمک، دارچین و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و با دست کمی مخلوط کنید.

این مواد را در یخچال قرار دهید. 
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، آن را از ظرف خارج کنید.

با وردنه خمیر را به شکل مستطیل در حدود 30در 40 سانت در آورید.
 کره نرم شده، شکر قهوه ای و دارچین روی خمیر بریزید و روی آن را با نیمی از streusel پر کنید.

خمیر را مانند  رول بلند بپیچید. رول ها را با استفاده از یک تکه نخ دندان به ضخامت حدود دو سانت برش دهید. رول ها را در یک قالب روغنی 30 در 40 سانتی قرار دهید و حدود 2 سانتی متر بین رول ها بگذارید تا جایی برای ور آمدن داشته باشند. شما باید 12 رول دارچین داشته باشید.


ظرف را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. اجازه دهید  حجم آن دو برابر شود. ( 45 تا 60 دقیقه )
وقتی حجم رول ها دو برابر شد، باقیمانده استروسل را روی رول های دارچینی بپاشید. باید روی رول های دارچین را کاملا بپوشاند.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رول های دارچینی روی آن قهوه ای طلایی شده و وسط آن پخته شود، بپزید.

از فر خارج کرده و اجازه دهید تا رول ها خنک شوند و به دمای محیط برسند.

در حالی که رول ها در حال خنک شدن هستند، فراستینگ را درست کنید.

در یک کاسه متوسط، کره، پودر قند، شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید.

فراستینگ را روی رول های دارچینی بریزید.

بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن