آموزش کیک شکلاتی ساچر
کیک شکلاتی ساچر
تاریخچه این برمیگرده به ایالت امریکا و شخصی بنام ساچر اولین گاناش رو ابداع کرد صد سال بعد دستور مخفی کارخانه کیک و کلوچه ساچر به مردم عرضه شد و بصورتهای مختلف گاناش رویه و داخل کیک تغییر پیدا کرد
این کیک بافت منسجم و تری داره و کیک سنگینی محسوب میشه و بینهایت لذیذ.
مواد لازم :
شکلات سیاه 100 گرم
اب یا شیر :. 250 میلی لیتر
کره نرم شده یا مارگارین: 125 گرم ( میتونید 100 گرم روغن مایع. 25 گرم کره استفاده کنید )
شکر قهوه ای یا سفید : 250 گرم ( قهوه ای بهتره )
تخم مرغ : 3 عدد درشت
ارد قنادی : 150 گرم
پودر کاکائو : 1/4 پیمانه
پودر بادام : 1/2 پیمانه. ( هندی یا خلال بادام را اسیاب کنید )
بکینگ پودر : 1 ق چ. وانیل : 1/4 ق چ
مارمالاد زردالو یا توت فرنگی : 1/3 پیمانه
شکلات سیاه یا شیری اب شده: 50 گرم
مواد لازم گاناش
شکلات تخته ایی : 200 گرم
خامه صبحانه : 120 گرم
روش تهیه:
روغن مایع و کره را یک دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط شود.
شکر قهوه ای را اضافه دو تا سه دقیقه هم بزنید.
تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه و هر تخم مرغ یک دقیقه هم بخورد. تخم مرغ اخر را که اضافه کردید سه چهار دقیقه هم بزنید.
قالب به قطر 22 -23 را کاغذ روغنی انداخته روی کاغذ روغنی و دیواره ها را با روغن مایع چرب کنید. فر را از یک ربع قبل بر روی درجه 180 روشن کنید.
پودر کاکائو و ارد و بگینگ پودر را دو بار الک پودر بادام را هم به ارد و .. اضافه کنید.
شکلات را با اب یاشیر روی بخار اب بن ماری کرده و یا در مکروفر 30 ثانیه قرار دهید.
کمی از مخلوط ارد را در مواد الک کرده با لیسک دورانی هم بزنید. کمی از شکلات بن ماری شده و … تا تمام شوند.
در طبقه وسط فر 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.
200 گرم شکلات را بن ماری و خامه را اضافه کنید ( گاناش ) بعد از خنک شدن از وسط برش عرضی داده گاناش کمی با لیسک بزنید روی ان مارمالاد و دوباره گاناش و لایه بعدی کیک را قرار دهید.
این کیک بدون لایه میانی هم بسیار لذیذ هست و الزامی نیست
روی کیک را گاناش بزنید و اگه خنک شده دوباره بن ماری کنید
و با شکلات سفید اب شده در کیسه بدون ماسوله خط بیاندازید و تزیینات دلخواه انجام دهید.