آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک سمولینا و عسل

کیک سمولینا و عسل( نوعی بسبوسه)

مواد لازم:

آرد یک و نیم پیمانه

سمولینا دو سوم پیمانه

شیر نصف پیمانه

تخم مرغ درشت دو عد

شکر یک پیمانه

کره هم دمای محیط نصف پیمانه معادل 113 گرم

روغن مایع نصف پیمانه

پودر نارگیل نصف پیمانه

وانیل یا هل کمی

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

اجیل  برای روی کیک مقداری 

طرز تهیه:
کره و روغن را با شکر هم بزنید تا حجیم شود.

تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن بزنید.

شیر هم دمای محیط را اضافه کنید.

 آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل و سمولینا  را هم به مواد اضافه کنید.

بعد اضافه کردن آرد مواد را زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافی است.

مواد را در قالب چرب شده بیست و سه سانتی بریزید.

 فر  را از قبل با حرارت 170 درجه گرم کنید.

قالب را به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر قرار دهید.

می توانید زمانی که کیک کاملا بالا کشید و پف کرد و رویه کیک کمی رنگ گرفت قالب را از فر درآورید و روی سطح کیک آجیل ریخته و با دست آجیل  را به سطح کیک فشار دهید. سپس سریع در فر  قرار دهید تا پخت کامل شود.

وقتی از فر  در آوردید بلافاصله عسل رقیق شده را اضافه کنید.

یک ساعت به کیک استراحت دهید،سپس از قالب جدا کنید  و برش بزنید

  اگر حرفه ای نیستید، برای جلوگیری از خمیر شدن کیک بعد از پخت کیک، نصف عسل رقیق شده را روی کیک ریخته سپس آجیل را روی آن بریزید و در انتها بقیه ی عسل رقیق شده را روی آن بریزید. 

نکته:
سمولینا  را با چیزی جایگزین نکنید.

عسل رقیق شده یعنی سه چهارم پیمانه عسل  را با چند قطره آب لیموترش و  دو قاشق غذا خوری گلاب و یک سوم پیمانه اب گرم مخلوط کرده و استفاده کنید.

اگر عسل ندارید می توانید دو سوم پیمانه شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت  قرار دهید تا کمی غلیظ شود، سپس کمی گلاب و زعفران  و یک قاشق چایخوری آب لیمو اضافه کرده و استفاده کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن