کاپ کیککیک پزیکیک شیفون وانیلیکیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی+کیک یزدی با ماست

یادتونه بچه بودیم چقدر از خوردن کیک یزدی کیف می کردیم؟

این دستور طعم و مزه همون کیک های بچگی رو میده، نوستالژیه. نگم از عطر و طعم این کیک یزدی که کل خونه رو پر کرده.
مطمئنم این کیک یزدی رو درست کنی عاشقش میشی.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۲۵گرم
ماست پرچرب ترجیحا سون ۱۷۰ گرم
روغن مایع ۱۴۵ گرم
گلاب ۲۵ گرم
عسل یک ق غ
جوش شیرین یک چهارم ق چ
پودر هل یک ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
نمک میوه یک دوم ق چ

قبل از انجام هر کاری فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

روغن، ماست، گلاب، جوش شیرین ، نمک میوه و هل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

تخم مرغ ها و شکر را کمی هم بزنید تا کرمی رنگ شود.

عسل و مایه ماستی را اضافه کنید و هم بزنید.

در انتها آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مایه کیک یزدی در آن بریزید .

روی مایه را با چاقوی چرب شده با روغن علامت + بزنید.

قالب را در فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.

نکته:

✳️میزان مایه در داخل هر کپسول ۵۵ گرم است،

شما می توانید دو سوم کپسول را پر کنید. اما من میزان مایه داخل هر کپسول رو وزن می کنم.

✳️به جای جوش شیرین می تونید از یک دوم ق چ بیکینگ پودر استفاده کنید.

✳️نمک میوه به گنبدی شدن کیک یزدی کمک می کنند.
✳️این دستور ۱۸ کیک یزدی با وزن ۵۵ گرم می دهد.

✳️برای گنبدی شدن کیک یزدی دمای فر بسیار مهمه، فر از قبل داغ باشه
✳️موقع پخت، در فر را باز نکنید.

✳️در فرهای گازی ابتدا دما ۲۵۰ درجه سانتی گراد بوده و بعد از یک ربع دما را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید تا کاملا مغز پخت بشه.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن