طرز تهیه کیک سمولینا و عسل
کیک سمولینا و عسل( نوعی بسبوسه)
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
سمولینا دو سوم پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ درشت دو عد
شکر یک پیمانه
کره هم دمای محیط نصف پیمانه معادل 113 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
پودر نارگیل نصف پیمانه
وانیل یا هل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
اجیل برای روی کیک مقداری
طرز تهیه:
کره و روغن را با شکر هم بزنید تا حجیم شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن بزنید.
شیر هم دمای محیط را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل و سمولینا را هم به مواد اضافه کنید.
بعد اضافه کردن آرد مواد را زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافی است.
مواد را در قالب چرب شده بیست و سه سانتی بریزید.
فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم کنید.
قالب را به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر قرار دهید.
می توانید زمانی که کیک کاملا بالا کشید و پف کرد و رویه کیک کمی رنگ گرفت قالب را از فر درآورید و روی سطح کیک آجیل ریخته و با دست آجیل را به سطح کیک فشار دهید. سپس سریع در فر قرار دهید تا پخت کامل شود.
وقتی از فر در آوردید بلافاصله عسل رقیق شده را اضافه کنید.
یک ساعت به کیک استراحت دهید،سپس از قالب جدا کنید و برش بزنید
اگر حرفه ای نیستید، برای جلوگیری از خمیر شدن کیک بعد از پخت کیک، نصف عسل رقیق شده را روی کیک ریخته سپس آجیل را روی آن بریزید و در انتها بقیه ی عسل رقیق شده را روی آن بریزید.
نکته:
سمولینا را با چیزی جایگزین نکنید.
عسل رقیق شده یعنی سه چهارم پیمانه عسل را با چند قطره آب لیموترش و دو قاشق غذا خوری گلاب و یک سوم پیمانه اب گرم مخلوط کرده و استفاده کنید.
اگر عسل ندارید می توانید دو سوم پیمانه شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود، سپس کمی گلاب و زعفران و یک قاشق چایخوری آب لیمو اضافه کرده و استفاده کنید.