آموزش شیرینیآموزش کیکپای سیبشیرینیشیرینی خانگیکیککیک پزی

آموزش پای سیب استادبنایی فر

پای سیب

کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده)
پودر قند ۲۰۰ گرم(از ملزومات)
تخم مرغ ۴عدد
ماست ۱۵۰ گرم
وانیل نوک قاق چای خوری
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق م
سیب سه الی چهار عدد
دارچین مقداری
شکر قهوه ای مقداری

طرز تهیه

  1. کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند خوب با همزن بزنید تا کرمی و کشدار شود.
  2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر تخم مرغ را سی ثانیه با دور تند همزن بزنید. این نکته بسیار مهم است.
  3. وانیل را اضافه کنید.
  4. ماست را بزنید تا کاملا یکنواخت شود و بعد به مخلوطتان اضافه کنید. 
  5. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و آرام آرام به مخلوطتان اضافه کنید و با ویسک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  6. یک قاشق از مایه ی کیکتون را داخل قالب بریزید.
  7. سیبهارا برش بزنید، داخل دارچین بغلطانید و روی مایه کیک بگذارید. یک قاشق چای خوری شکر قهوه ای روی آن بپاشید و دوباره از مایه ی کیک داخل قالب بریزید تا جاییکه دو سوم حجم قالبتان را پر کرده باشید.
  8. قالبها را داخل فر گرم شده با درجه حرارت صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن