آموزش دسرمجلسیشیرینی خانگیشیرینی عید

سمسمیه (کنجد بوداده ی کششی) استاد فریدون سقا

سمسمیه (کنجد بوداده ی کششی) استاد فریدون سقا
مواد لازم:
کنجد بو داده 1 پیمانه
ارده 1 ق س
عسل 1 ق س
شیره 1 ق س
پودر نارگیل 2 ق س
خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

کنجد ها روی گاز یا داخل فر بو داده،بعد از بودادن کنجد، عسل، شیره، پودر نارگیل و ارده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سینی یا قالبی که برای این کار در نظر گرفتید را فویل گذاشته و چرب کنید.

برای چرب کردن سینی یا قالب می توانید از روغن کنجد یا ارده استفاده کنید که طعم بهتری به شیرینی شما می دهد در غیر اینصورت از روغن جامد استفاده کنید.
مواد را کاملا داخل قالب پِرِس کرده و خوب منسجم کنید. 
با قلمو روی کار شربت یا عسل بزنید و روی آن را خلال بادام و پسته کامل بپوشانید.
ظرف مورد نظر را  به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد کاملا منسجم شود.
بعد از یک ساعت از یخچال خارج کرده و برش بزنید.

نکته:
1) اگر کنجدبو داده از قبل دارید، می توانید یک تفت کوچک داده و کار کنید.

به این علت که وقتی کنجد داغ است، عسل و شیره راحت تر باز می شود.
2) در این دستور می توانید از شیره انگور یا شیره خرما استفاده کنید.
3)این دستور با حذف یا جابجایی هر چیزی خراب نمیشه پس سخت نگیرید.
4)اگر تمایل به کم شیرین بودن این نوع شیرینی دارید، به جای عسل یا شیره از باتکا (گلوکز) استفاده کنید که هم کم شیرین و هم کشدار می شود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن