آموزش کیککیککیک پزیکیک شیفون وانیلی
آموزش کیک شیفون وانیلی
کیک شیفون وانیلی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
آرد یک و یک چهارم پیمانه
شکر ۱لیوان
بکینگ پودر۱قاشق مربا خوری
آب جوش۴قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱/۳لیوان
شیر ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۸قاشق چای خوری
نمک یک پنس
طرز تهیه:
- سفیده ها را با یک پنسه نمک هم زده تا کف کند.
- نیمی ازشکر را ریخته وبازهم بزنید تا حجمش دوبرابر شود.
- سفیده را در یخچال قرار دهید تا آب نیندازد.
- زرده ها را با آب جوش وابقیه شکرهم زده تاسفید وکشدارشود.
- شیر را به مواد اضافه کنید.
- آرد و بکینگ پودر الک شده را به طور تناوبی با روغن به مواد اضافه کرده و با لیسک به طور دورانی هم بزنید.
- این کار را تا تمام شدن آرد و روغن ادامه دهید.
- سفیده ها را کم کم اضافه کرده وهرباردورانی هم بزنید
- .کف ودیواره قالب را چرب وآرد پاشی کنید.
- مواد را در قالب ریخته و درفراز پیش گرم شده با حرارت۱۸۰به مدت یک ساعت بپزید.(در فر را به هیچ وجه باز نکنید)